Bebyggelsen

– består af ialt 153 huse, der er ejerboliger og fordelt på tre veje: Ålegårdsvænget, Bylaugsvænget og Magleby Torv i Dragør. Man kan færdes i bebyggelsen ad stier, så man ikke behøver komme ud på trafikerede veje.

Husene er på 139m² i 1½ plan. 1. sal med skråvægge. Husene består i stueetagen af: Entre, gæstetoilet, stor stue, stort og lyst spisekøkken samt bryggers. På 1. sal er der: Forældre soveværelse, stort badeværelse, to kamre, repos og pulterrum.

Nogle huse er bygget om og kan være indrettet forskelligt. Husene var oprindelig opvarmet med el. og er derfor godt isolerede for perioden. De fleste har senere fået installeret gasfyr med centralvarme. Husene er bygget i perioden 1974-75 hvor de alle var ens. Det er de selvsagt ikke mere. Men den udvendige fremtoning er fastholdt gennem servitutter.

Husene er klyngehuse og beliggende omkring 20 torve af forskellig størrelse, og hvert hus har en lukket gårdhave på 80m², svarende til husets grundareal. Det er tilladt at holde husdyr, og der er gode parkeringsmuligheder tæt ved egen bolig. Der må etableres brændeovn efter særlige retningslinier.

Beboerne er obligatorisk medlem af grundejerforeningen, der varetager en del fælles opgaver så som pasning af grønne fællesarealer og fælles affaldsøer. Der er beboer intranet med login.

Det påhviler beboerne at vedligeholde de enkelte torve, – bortset fra belysning, asfalt/fliser og fælles kloak.

Der er tilsluttet fibernet til alle husene og de fleste huse har mulighed for at have egen el-oplader til el-biler.

Send besked til bestyrelsen

Grundejerforeningen NORDBO ... et godt sted at bo